الثلاثاء، 27 مايو 2014

تورتيلا البطاطس والبيض


تورتيلا البطاطس والبيض باللحم المفروم

المقادير والمكونات 

1/2 كيلو بطاطس مقشر ومقطع

1/4 كيلو للحم مفروم ومشوح

1/4 كوب زيت زيتون

قطعة جبن شيدر مبشور

بصله مقطعة رفيع

شوية كزبرة خضرة مقطعة صغير

ملح وفلفل اسود للتتبيل

الطريقة

1--سخنى نصف مقدار الزيت وحمرى فيه البطاطس ثم ارفعيها من الزيت فى وعاء عميق 

2-- فى نفس الزيت ضعى البصل وقومى بتشويحة لمدة 5 دقائق وبعدها ضفيه الى البطاطس فى نفس الوعاء

3-- اضربى البيض واخلطيه مع البطاطس ,البصل,اللحم,الكزبرة وتبليهم بالملح والفلفل 

4-- سخنى باقى الزيت فى صنية واسكوبى فوقه الخليط السابق  واتركيه على النار هادئة لمدة 5دقائق 

5-- ادخلية الفرن حتى يحمر وجهها   وقطعية حسب الرغبة او مثلثات 

  وتقدم ساخنة وصحتين وهنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عداد الزوار

المشاركات الشائعة