الاثنين، 10 مارس 2014

كيك الشوكولاتة


المقادير

2 كوب دقيق
1 كوب سكر
نصف كوب زيت
باكو بيكنج بودر 
باكو فانليا
3 بيض
م ك بودرة شيكولاة (كاكاو)

الطريقة: 

نضع كل  المكونات الجافة مع بعض فى الخلاط الكهربائى  البيض و السكر و الزيت و الكاكاو ونخلطهم مع بعض
ثم نضع المكونات الجافة فى طبق اخر الدقيق و البيكنج بودر ونقلبهم جيدا 
ثم نضيف المكونات السائلة على الدقيق ونقلب ببطء 
فى اتجاة واحد حتى يتجانس الخليط
فى الاثناء ندهن الصينية المعدة للخبيز بالزيت ورشة من الدقيق حتى نبطن الصينية 
نسكب الخليط فى الصينية ونضعة فى الفرن متوسط الحرارة فى الرف الاوسط ويخبز
وبعد الخبز نطلع الصينية ونسيبها تبرد وبعدين نقطعها ونضعها فى طبق التقديم وممكن ان نقدم معها الكريم شانتية او صوص ا لشكولاة
وبالهنا يارب

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عداد الزوار

المشاركات الشائعة