تورتيلا البطاطس والبيض باللحم المفروم
المقادير والمكونات
1/2 كيلو بطاطس مقشر ومقطع
1/4 كيلو للحم مفروم ومشوح
1/4 كوب زيت زيتون
قطعة جبن شيدر مبشور
بصله مقطعة رفيع
شوية كزبرة خضرة مقطعة صغير
ملح وفلفل اسود للتتبيل
الطريقة
1--سخنى نصف مقدار الزيت وحمرى فيه البطاطس ثم ارفعيها من الزيت فى وعاء عميق
2-- فى نفس الزيت ضعى البصل وقومى بتشويحة لمدة 5 دقائق وبعدها ضفيه الى البطاطس فى نفس الوعاء
3-- اضربى البيض واخلطيه مع البطاطس ,البصل,اللحم,الكزبرة وتبليهم بالملح والفلفل
4-- سخنى باقى الزيت فى صنية واسكوبى فوقه الخليط السابق واتركيه على النار هادئة لمدة 5دقائق
5-- ادخلية الفرن حتى يحمر وجهها وقطعية حسب الرغبة او مثلثات
وتقدم ساخنة وصحتين وهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق